arrangement2

Workshop in groendecoratie
met High-Tea

Tijdens deze High-Tea krijgt u naast natuurlijk onbeperkt thee en koffie, een glaasje bubbels en natuurlijk allerlei hapjes en andere lekkernijen. De kosten voor een High-Tea bedragen € 15,- p.p. wanneer u daarnaast een workshop volgt. De prijs van de workshops variëren. Alleen gebruik maken van een High-Tea bedraagt € 17,50 p.p. In overleg maakt u een keuze welke workshop u wilt volgen. Aansluitend krijgt u een High-Tea aangeboden.

Datum in overleg bespreekbaar.

Minimaal aantal deelnemers: 6, maximaal 8.

arrangement2

Vrijgezellenfeestje,
verjaardag, teamuitje, etc.

Samen met b.v. uw vriendinnen, familie, buurvrouwen een workshop volgen is natuurlijk ook mogelijk.U kunt aangeven wat voor soort workshop u wilt volgen en op welke datum.

Extra mogelijkheden bij het reserveren:
- Gebak bij ontvangst.
- Verschillende dranken.
- Lekkere warme en/of koude hapjes.
- heerlijke lunch.

Kortom alles is bespreekbaar om samen met u een workshop met extra’s samen te stellen naar uw wens.

Het Kreakot zorgt ervoor dat alle materialen en gereedschappen meegebracht worden naar de locatie van uw keuze.

arrangement2

Een ideale mogelijkheid voor bv. een personeelvereniging, een camping, etc. Een workshop die u aangeboden wordt op locatie naar uw keuze. Het is mogelijk om van te voren verschillende voorbeelden van workshops te zien waarna in overleg wordt besloten welke workshop er gevolgd gaat worden. Een extra mogelijkheid hierbij is dat er voor zowel volwassen als kinderen iets gemaakt kan worden. Voorwaarden zijn echter dat er aparte werktafels zijn voor zowel de volwassenen als de kinderen.

Datum in overleg bespreekbaar.

Minimaal aantal deelnemers: 6.